فواید و خواص میگو

میگو یکی از لذیذ ترین غذاهای دریاییست که نسبت به سایر غذا های دریایی کالری کم تری دارد هم چنین پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی دارد .

میگو سرشار از تمام اسید آمینه های لازم برای بدن است. همچنین این موجود دریایی پرخاصیت، حاوی مقداری زیادی ویتامین B12 و سلنیوم است و نیز ویتامین های A, B6 , E است. علاوه بر این املاح و مواد معدنی شامل آهن و منیزیم و سدیم و فسفر و روی و مس و کلسیم در درون میگو نسبت به سایر آبزیان دریایی بیشتر است.

یکی از دلایل پایین بودن مصرف میگو، دشواری آماده سازی و آشنا نبودن با نحوه ی پخت صحیح آن است که با وجود کنسرو میگو تحفه دیگر این سختی ها وجود ندارد.

با توجه یه اینکه تحفه به دنبال تولید محصولات دریایی متنوع و خلاقانه برای بالا بردن سرانه ی مصرف غذاهای دریایی در ایران می باشد و به جهت تکمیل سبد کالایی خود اقدام به تولید و عرضه ی کنسرو میگو در طعم های مختلف نموده است.

کنسرو میگوی تحفه در طعم های شویدی و فلفلی به صورت آماده ی مصرف، تولید و عرضه شده است.

از دیگر خواص میگو اگر بخواهید بدانید:

پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود.

برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنهاست. میگو ها در کل حاوی چربی کمی می باشند.
اسید های چرب امگا -۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماری های قلبی مؤثر واقع شوند.

میزان اسیدهای چرب امگا-۳ در خون افراد مبتلا به افسردگی، کمتر از میزان طبیعی است. به همین دلیل مصرف میگو تا حدودی در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر است.
مصرف مداوم میگو ایمنی در برابر برخی انواع سرطان خون را سبب می شود. میزان سکته قلبی در افرادی که مرتب میگو می خورند کمتر از کسانی است که میگو نمی خورند و گوشت قرمز استفاده می کنند. همچنین میگو حافظه را تقویت می کند و قدرت ذهنی را بالا می برد.

این غذای دریایی با داشتن پروتئین، ویتامین D، ویتامین B3  و روی، یک منبع عالی عاری از کربوهیدرات برای افرادی است که تصمیم دارند به وزن ایده‌آل‌شان برسند. مصرف روی، سطح هورمونی به نام لپتین را افزایش می‌دهد. این هورمون در تنظیم مصرف انرژی بدن، ذخیره چربی و متعادل کردن اشتها نقش مهمی بر عهده دارد.

اسیدهای چرب غیراشباع موجود در میگو، نقش ضدالتهابی داشته است. با مصرف آن می توان از ابتلا به بیماری های التهابی، مانند ورم مفاصل و برونشیت مزمن پیشگیری کرد و علائم این قبیل بیماری ها را کاهش داد. در افراد مبتلا به سردردهای میگرنی، دریافت منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا-۳، در کاهش علائم و عوارض این بیماری مفید است.

بسیاری از مردان و زنان ریزش مویی دارند که فاقد ویژگی های ژنتیکی این اتفاق هستند. در این موارد، می توان آن را به رژیم غذایی ضعیف و مواجهه با محیطی نه چندان خوب مرتبط دانست که به راحتی می توان آن را رفع کرد.
به طور خاص، کمبود روی در بدن، به عنوان یک عامل قوی برای ریزش مو شناخته شده است. با افزایش مصرف میگو در رژیم غذایی خود، نیازهای روی شما به راحتی برآورده می شود.

میگو حاوی پروتئین بسیار بالا و سالمی می باشد به طوری که شما با مصرف ۴ عدد میگو بزرگ می توانید تمامی اسید آمینه های ضروری را به بدنتان برسانید که تمامی این ها در رشد عضلات و تنظیم هورمون های بدن برای بدنسازی و ورزشکاران بسیار خوب و لازم است. میگو به دلیل دارا بودن آهن باعث افزایش انرژی در بدن می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالعه بیشتر
فرم ثبت سفارش
شماره‌های تماس واحد فروش: